AKADEMIA SZTUKI HARCERSKIEJ  -  jest miejscem, czasem i "przestrzenią", w których zdobywamy wiedzę i doskonalimy umiejętności, by nasze harcowanie było pełniejsze.
 

GhAR edycja 2019

Druhny i Druhowie!
W tym roku planujemy kolejną edycję kursów GhAR'2019, tzn: miniGhAR.4 i wielkiGhAR.1

Edycja 2018 - miniGhAR.3

UWAGA!!! Rusza edycja miniGhAR.3. Propozycja terminu w sobotę: 16 czerwca 2018 roku, godz. 8-16. Propozycja terminy we wtorek i środę: 19 i...

Nowa edycja miniGhAR.2

Rusza edycja miniGhAR.2. Termin w sobotę: 27 maja 2017 roku, godz. 8-16. Terminy w środę: 24 i 31 maja 2017 roku, godz. 17-21. Jeszcze są wolne miejsca!!! Zgłoszenia: ...

Nowa edycja GhAR

Witajcie po dłuższej przerwie. Planujemy w najbliższym czasie edycję miniGhAR2.

S T A R T : miniGhAR - pierwszy kurs

Rozpoczęliśmy cykl warsztatów kulinarnych GhAR.
Warsztaty przeznaczone są dla kwatermistrzów, komendantów, drużynowych i potencjalnych kucharzy.

Czas na zmiany.

Zapraszamy na profesjonalne warsztaty kulinarne.

Back

GhAR edycja 2019

Druhny i Druhowie!

W tym roku planujemy kolejną edycję kursów GhAR'2019, tzn: miniGhAR.4 oraz wielkiGhAR.1

- miniGhAR.4 – kurs dla poczatkujących, w wymiarze 2 x 4 godziny (dwie środy lub dwie soboty), liczba miejsc: 2 x 14 osób

- wielkiGhAR.1 – kurs podstawowy, w wymiarze 1 x 8 godzin, liczba miejsc: 14 osób.

Uwaga!
Zbieramy chętnych i prosimy o wypełnienie formularza ZGŁOSZENIE WSTĘPNE w terminie do 21 maja br. (wtorek).
Po zebraniu wstępnych zgłoszeń zostanie zaproponowany terminarz (czerwiec 2019).
Minimum musi być 10 osób na edycję.

Zadaniem warsztatów jest kompleksowe przygotowanie osób zajmujących się na koloniach i obozach:
- planowaniem diety i menu,
- wyborem i dostawą produktów żywnościowych,
- planowaniem pracy i praca w kuchni,
- przygotowywaniem posiłków.

Warsztaty uwzględniają warunki i możliwości, którymi dysponują organizatorzy kolonii, obozów i biwaków.

W skrócie: warsztaty przeznaczone są dla kwatermistrzów, komendantów, drużynowych i potencjalnych kucharzy.